Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Goeiemorgen Lex

Elke werkdag tussen 06.00 en 10.00 uur op Radio 10!

Begin je dag goed met ‘Goeiemorgen Lex’, de ochtendshow van Radio 10 met Lex Gaarthuis! Elke werkdag te horen tussen 06.00 en 10.00 uur.

In ‘Goeiemorgen Lex’ hoor je dagelijks het laatste showbizz-nieuws. Lex belt iedere ochtend BN’ers en artiesten wakker of laat deze langskomen en zorgt daarmee voor spraakmakende radio.

Samen met de man van het nieuws Harry van der Heijden en de man van het volk Lex Landeweerd verzorgt Lex Gaarthuis zijn show. Lees hier een interview met het ‘Goeiemorgen Lex’-team!

Happy Half Hour
Zeg nou eerlijk, wat is er lekkerder dan je werkdag beginnen zonder ochtendhumeur? Om hiervoor te zorgen hoor je elke dag tussen 09.00 en 09.30 uur Happy Half Hour op Radio 10!

Biertje BBQ
Daar is ‘ie dan eindelijk, dé zomerhit van 2017: ‘Biertje BBQ’ van De Barkeeper feat. DJ Sven! Download hier de hit, bekijk de videoclip en de Making Of!

Ik Vertrek VIP
In ‘Ik Vertrek VIP’ volgt ‘Goeiemorgen Lex’ Bekende Nederlanders die op het punt staan te emigreren. Bekijk hier alle edities van ‘Ik Vertrek VIP’ terug!

Beter Peense
‘Goeiemorgen Lex’ heeft een eigen volkszanger, namelijk Beter Peense. En hij scoort hit na hit! Benieuwd naar al zijn muzikale hoogstandjes? Geniet hier van zijn zangkunsten!

Highlights
Heb je ‘Goeiemorgen Lex’ gemist of wil je bepaalde fragmenten nog eens terugluisteren? Dan kan, want op deze pagina staan alle highlights uit de ochtendshow op een rijtje!

Contact
Lex Gaarthuis is te volgen op Twitter en Instagram! Wist je dat je ook gratis appjes naar de studio kan sturen met de Radio 10 app? Deze is hieronder gratis te downloaden voor zowel iOS als Android.