Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

De Lach van 10: zo doe je mee!

Raad De Lach en win veel geld!

Het spannendste spel van de radio is terug! Van maandag 1 tot en met vrijdag 19 mei is het weer lachen geblazen op Radio 10 met De Lach van 10! Drie weken lang hoor je de hele week ieder uur een bekende lach. Als jij weet van welke celebrity De Lach is, maak je kans op veel geld!

Elk uur dat De Lach niet wordt ontdekt, gaat de waarde van De Lach met 100 euro omhoog. Raad je dus rijk en doe mee met De Lach van 10! Is De Lach ontdekt? Dan gaan wij verder met een volgende Lach. Extra veel kans om te winnen dus! Lees hieronder hoe je mee kunt doen aan De Lach van 10:

Stap 1
Je hoort op Radio 10 De Lach van een bekend persoon.

Stap 2
Weet je van wie De Lach is? Stuur een sms met je eigen naam naar 1010 (0,40 cent per ontvangen bericht) of een bericht in de Radio 10-app. Let op: sms alleen je naam! Sms’jes en berichten met een antwoord worden genegeerd.

Stap 3
Elk uur van maandag tot en met vrijdag (07.00 – 19.00 uur) en in het weekend (08.00 – 19.00 uur) mag één luisteraar raden van wie De Lach is.

Stap 4
Na elk fout antwoord wordt De Lach 100 euro meer waard.

Stap 5
Als je in de uitzending komt en je antwoord goed is, win je het bedrag dat in de jackpot zit. Lees voor alle details de spelvoorwaarden.

Nieuw: De Lachlijn
Op volstrekt willekeurige momenten wordt er een belronde, De Lachlijn, gespeeld voor De Lach van 10. Gedurende 1 minuut lang kan iedereen bellen naar de studio van Radio 10 via 0909 300 1010 (0,45 cent per gesprek) en mag een oplossing doorgeven via de telefoon!

De Lach van 10 wordt mede mogelijk gemaakt door GUM® AftaClear
GUM® AftaClear is krachtig tegen aften en mondwondjes. De producten zorgen voor onmiddellijke en langdurige werking. GUM® AftaClear beschermt, verzacht, kalmeert en helpt het genezingsproces te versnellen. Het is verkrijgbaar als gel, spray en mondwater. Kijk voor meer informatie op www.wegaft.nl.

“veelgesteldevragen_button”

fouteantwoorden_button

luisterterug_button

actievoorwaarden_button