Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

De Somertijd Golfdagen

De dagen duren weer langer, de temperatuur stijgt langzaam… Je voelt de zomerkriebels! Tijd dus om je golfclubs op te poetsen, je caddie te regelen en je swing te perfectioneren voor de Somertijd Golfdagen.

Radio 10 organiseert ook deze zomer weer de Somertijd Golfdagen. Een dag vol plezier, gezelligheid, de prachtige golfsport en hopelijk de zon… Heb je altijd al eens willen golfen met Team Somertijd? Schrijf je dan nu in.

Heb je nog nooit gegolft, maar wil je deze dag absoluut niet missen? Geen zorgen! Speciaal voor iedereen die nieuwsgierig is, organiseren we de Somertijd Golfclinic. Een echte golfpro leert je de fijne kneepjes van de sport én wakkert wellicht de echte golfer in jou aan.

De inschrijvingen voor de Somertijd Golfdag op 16 juni 2018 zijn gesloten. Alle deelnemers hebben reeds bericht ontvangen.

Extra informatie
Datum: 7 juli
Aanvang: 15.00 uur
Locatie: Golfbaan Prise d’eau

Deelname is gratis

Schrijf je in!

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Email (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

NGF-handicap

Met hoeveel mensen kom je?

Overige namen


Heb jij of hebben je medespelers eerder meegedaan aan de Somertijd Golfdagen?

Zo ja: hoe vaak en wanneer voor het laatst?

Golfbaan Prise d’eau
Prise d’eau is een 27-holes golfbaan met ruim opgezette oefenfaciliteiten en een volwaardige Par-3 baan. Elke golfer, beginnend tot professional en individueel of in groepsverband, is van harte welkom om te ervaren wat Prise d’eau biedt op de course, vereniging, golfschool, businessclub of in het golfcafé!