Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

De Somertijd Golfdagen

De dagen duren weer langer, de temperatuur stijgt langzaam… Je voelt de zomerkriebels! Tijd dus om je golfclubs op te poetsen, je caddie te regelen en je swing te perfectioneren voor de Somertijd Golfdagen.

Radio 10 organiseert ook deze zomer weer de Somertijd Golfdagen. Een dag vol plezier, gezelligheid, de prachtige golfsport en hopelijk de zon… Heb je altijd al eens willen golfen met Team Somertijd? Schrijf je dan nu in.

Heb je nog nooit gegolft, maar wil je deze dag absoluut niet missen? Geen zorgen! Speciaal voor iedereen die nieuwsgierig is, organiseren we de Somertijd Golfclinic. Een echte golfpro leert je de fijne kneepjes van de sport én wakkert wellicht de echte golfer in jou aan.

De inschrijvingen voor de Somertijd Golfdag op 14 april 2018 zijn gesloten.

Extra informatie
Datum: 19 mei
Aanvang: 15.00 uur
Locatie: Golfbaan Spaarnwoude

Deelname is gratis

Schrijf je in!

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Email (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

NGF-handicap

Met hoeveel mensen kom je?

Overige namen


Heb jij of hebben je medespelers eerder meegedaan aan de Somertijd Golfdagen?

Zo ja: hoe vaak en wanneer voor het laatst?

Golfbaan Sluispolder
Achter de duinen, tussen Bergen en Alkmaar, ligt de schitterende 18-holes golfbaan Sluispolder. Een interessante baan, rijkelijk voorzien van bunkers en waterpartijen, die bij veel holes voor een extra handicap zorgen. Door de ligging van de baan, dichtbij de kust, is tevens de bijna altijd aanwezige wind een bepalende factor in het spel. Het samenspel van deze elementen zorgt ervoor dat de baan met haar ruime grens en brede fairways een uitdaging blijft voor de geoefende speler.