Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Stars in Heaven Top 110

Ook dit jaar brengt Radio 10 weer een eerbetoon aan de poplegendes die niet meer onder ons zijn. Op Hemelvaartsdag hoor je van 07.00 tot 16.00 uur de Stars in Heaven Top 110!

Stars in Heaven
George Michael, Prince, Whitney Houston, David Bowie; een heleboel topartiesten hebben het hogerop gezocht. Omdat deze hemelende poplegendes niet vergeten mogen worden, hoor je op Hemelvaartsdag de Stars in Heaven Top 110 op Radio 10. En jij bepaalt welke hits in die lijst komen!

Jouw stem telt
Van maandag 30 april tot en met woensdag 9 mei kun je stemmen op jouw vijf favoriete nummers van overleden artiesten. Breng nu je stem uit en wie weet hoor je jouw gekozen hits op 10 mei terug in de Stars in Heaven Top 110.
Bekijk hier de spelvoorwaarden.

 

 

 

 

 

Radio 10 in JUKE
Radio 10 is sinds kort ook te beluisteren in die nieuwe radio- en muziek-app JUKE. Met JUKE luister je gratis onbeperkt radio, en heb je Radio 10 en de thema-stations (zoals de Disco Classics of de 90’s Hits) altijd bij de hand. Daarnaast raak je geïnspireerd door playlists van de leukste BN’ers en kun je al je favoriete artiesten, zoals Freddie Mercury, Prince en Whitney Houston, bundelen in een persoonlijke playlist.