Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

William Rutten was bij Queen!

En hij stonde he-le-maal vooraan

Gisteren stonden de muzikale legendes van Queen samen met Adam Lambert in de Ziggo Dome! Om zo’n concert onvergetelijk te maken, worden er natuurlijk foto’s gemaakt. William Rutten was één van de gelukkigen om heel dichtbij de rocklegendes te staan! 

Adam Lambert tourt samen met Queen-gitarist Brian May en drummer Roger Taylor over de hele wereld. William Rutten had de eer om helemaal vooraan te staan met zijn camera. Wat vond William van het concert? “Adam Lambert is natuurlijk een beetje wat Freddie Mercury altijd had willen zijn. Openlijk gay en een enorme showman! Als iemand die plek moet vervullen dan is hij dat gewoon”, vertelde William in Goeiemorgen Lex.

Toch is Adam Lambert geen Freddie Mercury. Trokken de diehard Queen-fans dat wel? “Hij is enorm geaccepteerd valt me op. Hij is gewoon zoals hij is. Hij staat daar geen Freddie Mercury te spelen, want hij is óók gewoon fan van Freddie. Adam doet Freddie’s stem ook niet na en hij haalt die hoge noten wel gewoon”, zei William.

Alle grote hits van Queen kwamen maandagavond voorbij, waaronder Bicycle Race. Normaal nemen fans een fiets bel mee, om tijdens het concert te ‘bellen’. Dit keer was dat helaas niet mogelijk? Maar waarom niet?

Luister hier het gesprek met William Rutten in de ochtendshow terug:

Radio 10 in JUKE!
Radio 10 is sinds kort ook te beluisteren in die nieuwe radio en muziek app JUKE. Met JUKE luister je gratis onbeperkt radio, en heb je Radio 10 en de thema-stations (zoals de Disco Classics of de 90’s Hits) altijd bij de hand. Daarnaast raak je geïnspireerd door playlists van de leukste BN’ers en kun je bijvoorbeeld de muziek van Queen en Adam Lambert bundelen in een persoonlijke playlist.

Comments are closed.