Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

The Voice of Holland: Jim van der Zee!

De kersverse winnaar over de finale én nieuwe coach Lil’ Kleine

Afgelopen vrijdag won Jim van der Zee het achtste seizoen van The Voice of Holland. In Goeiemorgen Lex vertelde de kersverse winnaar over de zenuwslopende finale én uitte hij zijn mening over de nieuwste coach van The Voice: Lil’ Kleine…

Van der Zee is nauwelijks wakker als de mannen van Goeiemorgen Lex hem aan de lijn krijgen. “Het is voor mij erg vroeg, dus ik ben in een soort van overlevingsmodus”, lacht de 23-jarige zanger. Afgelopen vrijdag nam de finalist uit Team Anouk het op tegen de andere kandidaten Nienke Wijnhoven, Samantha Steenwijk en Demi van Wijngaarden. “Ik stond in de schatting de hele tijd voor, dus er was genoeg reden om te geloven dat ik zou winnen, maar het is onvermijdelijk om te denken dat het niet lukt.”

Het winnen van The Voice is slechts het begin voor de serieuze muzikant: nu begint het echte werk. “Ik heb natuurlijk wel even gefeest, maar ik ben de dag erna direct doorgegaan met het maken van toekomstplannen. Ik wil over een jaar flink wat muziek uitgebracht hebben en hoop tegen die tijd op steeds grotere podia te staan.”

In de finale werd ook bekendgemaakt dat coach Sanne Hans haar plekje afstaat aan rapper Lil’ Kleine. Van der Zee vindt het niet zo’n gek idee: “Een coach leert je niet zingen, hij is er om je te begeleiden in het traject en alles wat daarbij komt kijken. Ali B kan dat als rapper heel goed, dus Lil’ Kleine misschien ook wel.”

Het hele gesprek luister je hier terug:

Comments are closed.