Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Viktor Brand over Wie is de Mol?

Viktor deed zelf twee jaar terug mee

Zaterdagavond was de eerste, spectaculaire, aflevering van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? en maandagavond begint het nieuwe seizoen van Mr Frank Visser Doet Uitspraak! Tijd om eens even met presentator én oud Wie is de Mol?-kandidaat Viktor Brand te bellen! 

Zelf is Viktor nog héérlijk op vakantie: “Je bent waarschijnlijk stikjaloers, want ik zit nu op Koh Lipe in Thailand! Ik loop op het strand, door de branding met 30 tot 40 graden. Moet ik nog even doorgaan?” Vanavond start het nieuwe seizoen van Mr Frank Visser Doet Uitspraak. Zouden het nog steeds ruzies over de schutting en de regenpijp zijn?

“We zijn altijd blij met elke case die zich aandient. Maar het programma wordt wel steeds breder. Er komt van alles langs. We hebben dit seizoen een auto die gekocht is en waar van alles aan mis is. En nu gaat het over een blaffende hond waar de buurvrouw heel veel last van heeft”, vertelt Viktor in Goeiemorgen Lex.

Ondertussen is zaterdagavond ook het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? gestart. Twee jaar terug was Viktor zelf één van de kandidaten van het populaire tv-programma. Zou hij het programma ook volgen vanaf zijn vakantieadres in Thailand?

Beluister hier het hele gesprek met Viktor Brand in de ochtendshow:

Comments are closed.