Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Sting en Alanis Morissette op Concert at SEA

Weer twee grote namen voor het festival!

Er zijn weer twee grote namen aan de line-up van Concert at SEA 2018 toegevoegd! Naast BLØF en Miss Montreal staan ook Sting en Alanis Morissette op het tweedaagse festival.

De 66-jarige Sting sluit samen met zijn band de eerste avond op 29 juni af. Dat heeft de organisatie vanochtend bekendgemaakt. ”We fantaseren al jaren over een concert van Sting op ons festival”, vertelt BLØF-zanger en organisator van Concert at SEA Paskal Jakobsen. ”Ik kan je niet vertellen hoe blij we zijn nu het is gelukt. Het gaat een hele bijzondere editie worden.”

Alanis Morisette 

Zangeres Alanis Morissette staat de tweede en laatste avond samen met BLØF op het podium voor de afsluitende show. Morissette is bekend van hits als Ironic en Thank You. 

Concert at SEA 2018 

Het festival, met de Noordzee als decor, is een festival bedacht door de mannen van BLØF. Het evenement is met 40.000 bezoekers per dag een van de grootste festivals van Nederland.

De kaartverkoop begint 21 december.

Radio 10 in JUKE!
Radio 10 is sinds kort ook te beluisteren in die nieuwe radio en muziek app JUKE. Met JUKE luister je gratis onbeperkt radio, en heb je Radio 10 en de thema-stations (zoals de Top 4000 of de 90’s Hits) altijd bij de hand. Daarnaast raak je geïnspireerd door playlists van de leukste BN’ers en kun je bijvoorbeeld de muziek van Sting en Alanis Morissette bundelen in een persoonlijke playlist.

Comments are closed.