Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Simone Weimans neemt de ochtendshow over!

22 februari presenteert ze de Goeiemorgen Lex Guestlist op Radio 10

NOS-journaallezeres en Lex Gaarthuis’ grootste Mol-verdachte Simone Weimans neemt volgende week de ochtendshow over! Donderdag 22 februari presenteert ze tussen 08.00 en 09.00 uur de Goeiemorgen Lex Guestlist op Radio 10, waarin ze haar favoriete grootste hits aller tijden draait.

Als Simone in Goeiemorgen Lex wordt uitnodigd voor de Goeiemorgen Lex Guestlist, hoeft ze niet lang na te denken over een antwoord: “Daar zeg ik natuurlijk zonder enige twijfel ja op. Daar hoef ik echt geen seconde over na te denken!” roept ze enthousiast. Simone is niet het eerste bekende gezicht dat aanschuift in de Goeiemorgen Lex Guestlist, onder anderen Dionne Stax, Jack van Gelder en Henry Schut gingen haar voor.

Op de vraag wat we van haar kunnen verwachten – “Dionne is geweest en draaide heel veel Bon Jovi, écht heel veel Bon Jovi” – stelt ze Lex niet teleur. “Sowieso Prince. En ik houd ook wel van Nederlandstalig, dus Frank Boeijen draai ik ook!”

Meer horen over Simones muziekvoorkeuren én natuurlijk haar deelname aan Wie Is De Mol? Beluister het hele fragment hier:

Comments are closed.