Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Roos Moggré is er klaar mee!

Vanmorgen presenteerde ze voor de laatste keer Goedemorgen Nederland

Na jarenlang vroeg opstaan, neemt Roos Moggré afscheid van de Nederlandse ochtendtelevisie. Vanmorgen presenteerde ze voor de allerlaatste keer Goedemorgen Nederland van WNL. In het reclameblok maakte de presentatrice tijd voor de leukste mannen van de ochtend: die van Goeiemorgen Lex.

Oud-collega Leonie ter Braak is nog maar net opgestapt en nu verlaat ook Roos Moggré Goedemorgen Nederland om aan de slag te gaan bij EenVandaag. “Bij WNL heb ik weleens discussies gehad, omdat ik kritischer was dan bij het programma past”, vertelt Moggré in Goeimorgen Lex.  “Bij EenVandaag mag het juist wat pittiger, dus dat vind ik heel tof. Daarbij ben ik blij dat die wekker nu een stuk later kan!”

Moggré en haar aanstaande Donatello Piras verwelkomden in 2016 dochtertje Isabella. “Dat heeft niet meegespeeld in mijn beslissing, met een kind slaap je toch niet!” grapt de presentatrice. “Maar het vroege opstaan heeft wel invloed op je thuissituatie – mijn vriend is blij dat ik niet meer de hele middag in bed lig nu.”

Beluister hier het hele fragment:

Comments are closed.