Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Loretta heeft Aanstekelijkste Lach!

Bekijk de hilarische video!

Loretta Schrijver presenteerde op vrijdag 29 september nietsvermoedend het programma 5 Uur Live, toen de uitzending werd onderbroken door Radio 10-dj Lex Gaarthuis.

De presentator van de ochtendshow Goeiemorgen Lex startte begin deze week een zoektocht naar de aanstekelijkste lach van Nederland en riep iedereen op om te stemmen. Loretta werd unaniem gekozen door de luisteraars van Radio 10 en won daarmee de award voor ‘Aanstekelijkste Lach van Nederland’.

Loretta Schrijver: “Fantastisch! Ik vind het heel erg leuk dat ik nu een prijs krijg, terwijl ik er niets voor heb gedaan want ik ben geboren met deze lach. Alle Radio 10-luisteraars hartstikke bedankt voor het stemmen. Ik ben hier heel blij mee.”

Radio 10-dj Lex Gaarthuis: “Ik heb ooit met Loretta een avond en nacht doorgebracht in de villa van Koffietijd. Ik ging lachend naar bed en stond lachend op en dat kwam vooral door Loretta haar aanstekelijke lach. Ontzettend bijzonder dat ik haar vandaag in dezelfde villa mocht verrassen met deze award.’

Bekijk de video

Bekijk de foto’s