Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Ladies of Soul verrassen TVOH-kandidate

Kandidate Kimberly te zien bij jubileumconcert Ladies of Soul

Tijdens de halve finale van The voice of Holland verrasten Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer kandidate Kimberly Maasdamme met een persoonlijke videoboodschap! 

In die boodschap vroegen de Ladies of Soul of Kimberly 23 en 24 maart samen met hen in de Ziggo Dome wil staan als special guest tijdens het vijfjarig jubileumconcert.

“Net als voorgaande jaren voegen we heel graag nieuw talent toe aan onze shows. Toen we Kimberly hoorden en zagen, waren we het unaniem eens. Wij geven Kimberly heel graag een plaats in onze show en vinden het fantastisch als ze erbij is”, vertelt Glennis Grace over Kimberly.

The Voice of Holland-kandidate Kimberly zong als kind al nummers van haar idool Whitney Houston. Op zestienjarige leeftijd begon ze op het conservatorium in Enschede. Samen met studiegenoten start ze snel daarna de band The Young Beethoven. Inmiddels toert ze door heel Europa met de Duitse coverband NBC. Met haar deelname aan The Voice of Holland hoopt Kimberly door te breken als solo-artieste.

Jubileumconcert
Op 23 en 24 maart staan de ladies opnieuw in de Ziggo Dome en vieren ze hun vijfjarig jubileum met elkaar en het publiek tijdens een spectaculaire show met soulklassiekers en eigentijdse hits. De Ladies worden begeleid door een veertienkoppige liveband en nodigen dit jaar als special guests JT Taylor (voormalig leadsinger Kool & the Gang), Trijntje Oosterhuis, Leona Philippo en Kimberly Maasdamme uit.

Maak kans op kaarten
Heb jij Radio 10 al op Facebook geliket? Doe dit dan snel, want op onze Facebookpagina geven we tickets weg voor het jubileumconcert van Ladies of Soul!

 

Comments are closed.