Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Kim-Lian klaar voor Five Golden Rings

Het wordt een mooi tv-seizoen voor Kim-Lian!

Het wordt een mooi tv-jaar voor Kim-Lian van der Meij! Ze neemt vanaf dinsdag de presentatie over van Rik van de Westelaken als het gaat om 5 Golden Rings én was maandagavond voor het eerst te zien in Zomer In Zeeland, de nieuwe serie op SBS 6.

“Ik ben het nieuwe jaar wel goed begonnen!”, vertelt Kim-Lian. Zoals iedere Nederlander heeft Kim-Lian vast ook wel goede voornemens, toch? “Nee, daar doe ik niet aan. Ik heb mezelf al zo vaak teleurgesteld. Dus ik dacht: daar doe ik niet meer aan”, aldus Kim-Lian in Goeiemorgen Lex.

Maandagavond was Zomer In Zeeland voor het eerst te zien op SBS 6 en de kijkcijfers zijn vanochtend bekend gemaakt! Zou Kim-Lian enig idee hebben hoeveel mensen er hebben gekeken? “Ik denk tegen of zelfs óver de miljoen!”, zei Kim-Lian. Ze zat er niet ver naast, want de eerste aflevering van de nieuwe SBS-serie scoort met 811.000 kijkers erg goed!

Dinsdagavond is wéér een spannende avond voor Kim-Lian, want vanaf dinsdag neemt ze de tv-quiz 5 Golden Rings over. Laatst werd ze ‘het duizend-dingen-doekje’ van SBS6 genoemd in een column. Zou ze dat vervelend vinden?

Beluister hier het hele gesprek met Kim-Lian van der Meij terug:

Comments are closed.