Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Jamai komt terug!

Mét nieuwe muziek

Na 15 jaar komt er nieuwe muziek van Jamai! Hij bracht ooit een debuutalbum uit, na het winnen van Idols, maar daarna bleef het stil op muzikaal gebied; tot nu!

Jamai presenteert tegenwoordig veel voor tv, maar van zijn muziek hoorden we nóóit meer wat! Daarom is het een hele verrassing dat hij opeens met nieuwe muziek komt! “Spannend hè?! Ik ben er anderhalf jaar mee bezig geweest en nu gaat het gebeuren. Het is best wel lang geleden om dat ik een plaat heb uitgebracht”, vertelde Jamai vanochtend in Goeiemorgen Lex.

Als je een hele tijd geen muziek meer hebt gemaakt, is het vast lastig om weer muziek te gaan schrijven. Zou Jamai dat allemaal zelf hebben gedaan? “Ja, maar het is niet te vergelijken met 15 jaar geleden. Toen was ik 17 jaar en nu sta ik heel anders in het leven. Nu gaat het bijvoorbeeld over mijn liefdesleven”, zei hij in de ochtendshow.

Hij schrijft nu dus liedjes over zijn liefdesleven, maar er is eigenlijk heel weinig bekend over zijn liefdesleven! “Ja, fijn hè? Ik heb er bewust voor gekozen en heel lang heb ik gewoon gezegd dat ik vrijgezel was, terwijl dat niet zo was”, aldus Jamai.

Maar hoe lang is Jamai al samen met de liefde van zijn leven? Beluister hier het hele gesprek met Jamai terug in de ochtendshow:

Comments are closed.