Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Daphne Deckers geniet van de rust

Maar is ondertussen wel druk bezig met van alles!

Vrijdag start de maand van de spiritualiteit! Speciaal daarvoor heeft Daphne Deckers een essay geschreven over ‘opnieuw beginnen’. Tijd om haar even te bellen! 

Daphne is begonnen als fotomodel, maar is inmiddels ook schrijfster, columniste, presentatrice, actrice én scenarioschrijfster. Logisch dus dat ze Daphne hiervoor hebben gevraagd, toch?

“Dit jaar is het thema ‘opnieuw beginnen’ en ik schrijf natuurlijk nogal vaak over m’n kinderen die net het huis uit zijn en zo. En zo kwamen ze bij mij terecht. Ze hebben me gevraagd. En ik heb het in drie delen gesplitst. 1: kind krijgen, 2: kind wordt puber en gaat naar de middelbare school, 3: kind gaat het huis uit. Daar heb ik van alles over geschreven in een essay. Ik dacht altijd dat ik een leuke knuffelmoeder zou worden, maar dat bleek niet zo te zijn. Voor mij was het best therapeutisch om zo’n essay te schrijven” vertelt Daphne in Goeiemorgen Lex.

Lex heeft zich wel eens afgevraagd waarom we eigenlijk kinderen hebben, want zonder kinderen was het ook best leuk! “Ja, snap ik. Maar ik vind kinderen krijgen toch het mooiste wat we ooit hebben gedaan. Er zijn ook momenten waarop je denkt ‘waarom deden we dit ook alweer?”, vertelt Daphne in de ochtendshow.

Daphne geniet volop van het leven, maar wat doet ze eigenlijk in het dagelijkse leven? Luister hier het gesprek met Daphne Deckers terug:

Comments are closed.