Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Boerin Bertie over de BZV-reünie!

Lex belde met boerin Bertie

Bijna 3 miljoen mensen keken zondagavond naar de Boer Zoekt Vrouw Special en zagen dat vrijwel alle boeren kwamen opdagen om te vertellen hoe het met ze gaat! 

Het team van Goeiemorgen Lex hoorde dat deze meeting in een leuk, Limburgs, vakantiehuis een verplichting is voor kandidaten. Dat moest natuurlijk even gecheckt worden!

“Het is allemaal vrijwillig. Dat is omdat het heel leuk is om elkaar weer te zien”, vertelt Boerin Bertie Steur maandagochtend in Goeiemorgen Lex. Maar zouden de boeren en boerinnen dat niet liever achter gesloten deuren beleven? “Ja, maar het was voor ons gewoon een gezellig samenzijn dat ‘toevallig’ is vastgelegd. Iedereen is er inmiddels wel een klein beetje aan gewend, dat alles wat je doet qua liefdesleven, dat dat nieuws blijft”, zegt Bertie in Goeiemorgen Lex.

De boeren uit Boer Zoekt Vrouw wonen verspreid over de hele wereld. Zouden ze de reiskosten voor het weekendje Limburg wel kunnen declareren? “Ja, dat wel. Maar heb je de locatie gezien? Die was prachtig. Je wordt goed verzorgd. En het zijn allemaal boeren die heel wat moeten organiseren om erbij te kunnen zijn”, aldus Bertie.

Uiteindelijk mocht Bertie zelfs in de jacuzzi met presentatrice Yvonne Jaspers! Hoe vond ze dat? Luister hier het hele gesprek terug:

Comments are closed.