Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Meer muziekkanalen

Voor elk moment van de dag de beste muziekmix!

Radio 10r10
Radio 10 is het station met De Grootste Hits Aller Tijden. Altijd herkenbaar, altijd mee te zingen. Door op de button hiernaast te klikken, kun je direct naar Radio 10 luisteren! Online heeft Radio 10 verschillende themakanalen zodat je op elk moment van de dag kunt luisteren!

Radio 10r10
Met Radio 10 Top 4000 kom je optimaal in de stemming voor de Top 4000! De Top 4000 brengt een overzicht van de beste hits die in de afgelopen vijf decennia in de Nederlandse Top 40 hebben gestaan. Met dit online station geniet van De Grootste Hits Aller Tijden!

Radio 10 – Non-Stop6070
Op Radio 10 Non-Stop hoor je dezelfde vertrouwde muziek als op Radio 10. De Grootste Hits Aller Tijden, maar dan zonder onderbrekingen. Het station neemt je mee langs alle hoogtepunten van je leven, met muziek van de 60’s tot nu. Je zingt ze allemaal non-stop mee!

Radio 10 – 60’s & 70’s Hits6070
Op Radio 10 60’s & 70’s Hits hoor je de hele dag je favoriete muziek uit de jaren 60 en 70 van onder andere Bee Gees – Night Fever, Fleetwood Mac – Go Your Own Way en Beatles – Hey Jude. Het station neemt je terug naar de tijd van de hippies, Woodstock en grote bands zoals Abba en Queen.

Radio 10 – #1 Hits#1Hits
Op Radio 10 #1 Hits hoor je 24/7 de beste nummer 1 hits aller tijden. Van ‘I Gotta Feeling’ van Black Eyes Peas tot ‘Losing My Religion’ van R.E.M. en van ‘The Power’ van Snap tot ‘Hello’ van Adele. Ook kan je genieten van de #1 Hits van de Beatles of Queen. Radio 10 #1 Hits is de perfecte muziekmix!

Radio 10 – 80’s Hits80
Op Radio 10 80’s Hits hoor je de hele dag je favoriete muziek uit de jaren 80 van onder andere ‘Take On Me’ van a-ha, ‘Like A Virgin’ van Madonna en ‘Billie Jean’ van Michael Jackson. Het station neemt je terug naar de tijd van wilde kapsels, New Wave en de eerste elektronische muziek. Druk op play en geniet!

Radio 10 – 90’s Hits90
Op Radio 10 90’s Hits hoor je de hele dag je favoriete muziek uit de jaren 90 van onder andere ‘One’ van U2, ‘Angels’ van Robbie Williams en ‘All That She Wants’ van Ace of base. Het station neemt je terug naar de tijd van de grunge muziek, boybands en de doorbraak van hiphop!

Radio 10 – Disco Classicsdisco
Op Radio 10 Disco Classics hoor je de hele dag je favoriete muziek uit de jaren 60 en 70 van onder andere ‘September’ van Earth Wind & Fire, ‘Happy’ van Pharrell en ‘I Will Survive’ van Gloria Gaynor. Het station neemt je mee naar de tijd van plateauzolen, kenmerkende danspasjes en glitterkleding.

Radio 10 – Love Songslove
Vooruitlopend op Valentijnsdag zijn hier de Mooiste Love Songs Aller Tijden te horen. Je hoort op dit station andere ‘Angels’ van Robbie Willams en ‘I Can’t Stop Loving You’ van Phil Collins, maar ook ‘Always’ van Bon Jovi en ‘All of Me’ van John Legend. Je komt gegarandeerd in een romantische stemming!

guiltyRadio 10 – Guilty Pleasures
Met Radio 10 Guilty Pleasures kun je overal en op elk moment meezingen met nummers uit de Guilty Pleasure Top 110 en meer. Zo hoor je bijvoorbeeld Boney M., Vengaboys, maar ook de Backstreet Boys en 2 Unlimited. Met het Guilty Pleasures station is het gegarandeerd een feestje!