Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Top 4000

Stem vanaf vandaag op De Grootste Hitlijst Aller Tijden!

Radio 10 presenteert vanaf 1 december voor de tiende keer de Top 4000. Een legendarische lijst met alleen de beste en mooiste hits ooit gemaakt! En jij bepaalt de Grootste Hits Aller Tijden die er in die lijst terechtkomen! Je kan namelijk vanaf 10 oktober stemmen op jouw Grootste Hits Aller Tijden en kiezen welke plaat er op nummer één komt!

Met jouw stem maak je kans om te gaan kersthoppen in The City That Never Sleeps.. New York!

Sfeerafbeelding2


buttonn
Stem je op de lijst en word jij deze week in de uitzending gebeld dan win je een Hotelovernachting in een van de Apollo hotels* en € 100,- Shoptegoed van Jeansonline!

*Hotelovernachting in een van de Apollo hotels en resorts met de keuze uit ons hotel in Papendrecht, Almere of Lelystad

Luisteren
De Top 4000 is van 1 tot en met 24 december te horen op Radio 10. Je kunt dan dagelijks tussen 07:00 uur en 19:00 uur genieten van jouw Grootse Hits Aller Tijden. Maar voor die tijd warmen we je natuurlijk vast op met ‘Het Beste uit de Top 4000 2013’ op zaterdag en zondag van 16.00 tot 19.00 uur op Radio 10.

Videoland
Videoland is een online videodienst met het grootste en meest gevarieerde online aanbod van films en series in Nederland. Met duizenden films en series uit binnen- en buitenland, waaronder exclusieve Nederlandse producties, vind je altijd wel iets naar jouw smaak. Kijk bijvoorbeeld alle afleveringen van de nieuwe serie ‘Nieuwe Buren’ achter elkaar, naar het boek van Saskia Noort en in de hoofdrollen Daan Schuurmans, Bracha van Doesburgh, Katja Römer-Schuurman en Thijs Römer. Probeer Videoland nu 1 maand gratis op videoland.com

De Top 4000 wordt mede mogelijk gemaakt door Videoland.

Logo 2Actievoorwaarden
De Citytrip naar New York wordt je aangeboden door Cheaptickets.nl!
*Citytrip NYC voor twee personen: retourvlucht + 3 hotelovernachtingen!
Vertrek voor 19 december op basis van beschikbaarheid.

Klik hier voor de aanvullende actievoorwaarden van de reis. Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen.

Cheaptickets