Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Top4000

De Top 4000, De Grootste Hitlijst Aller Tijden!

Radio 10 presenteerde van 1 december t/m 24 december voor de tiende keer de Top 4000, een legendarische lijst met alleen de beste en mooiste hits ooit gemaakt! Naast de grote nieuwe binnenkomer in de Top 10, Happy van Pharrell, staat Bohemian Rhapsody van Queen opnieuw op nummer 1 en vinden we Robbie Wiliams, The Eagles en The Beatles ook tussen de beste 10 uit de Top 4000. Bekijk hieronder de complete lijst!

Nieuwkomers
Ook staan er veel nieuwe nummers in de Top 4000! Maar liefst 160 nieuwe binnenkomers vullen de Grootste Hitlijst Aller Tijden! De hoogste nieuwe binnenkomer is John Legend met All of Me op #42.

Button_bekijk_de_lijstLuister nu
Sfeerimpressie_Top4000_2


Wil je nog even terugblikken op de aftrap van de Top 4000?
Maandag 1 december was om 07:00 uur de aftrap van de Top 4000 op Radio 10. En omdat het de tiende editie was, kwamen er tien bijzondere gasten in de studio langs. Onder andere Albert Verlinde, Jan de Hoop, Nance, Bridget Maasland, Angela Groothuizen, Alberto Stegeman, acteur Martijn Fischer en GTST-ster Ruud Feltkamp waren één uur lang te gast in de studio van Radio 10 om alles te vertellen over hun favorieten platen uit de Top 4000 en natuurlijk werd er ook teruggekeken op het afgelopen jaar en vooruit naar 2015.

luister terugbekijk fotos
Videoland
Videoland is een online videodienst met het grootste en meest gevarieerde online aanbod van films en series in Nederland. Met duizenden films en series uit binnen- en buitenland, waaronder exclusieve Nederlandse producties, vind je altijd wel iets naar jouw smaak. Kijk bijvoorbeeld alle afleveringen van de nieuwe serie ‘Nieuwe Buren’ achter elkaar, naar het boek van Saskia Noort en in de hoofdrollen Daan Schuurmans, Bracha van Doesburgh, Katja Römer-Schuurman en Thijs Römer. Probeer Videoland nu 1 maand gratis op videoland.com

De Top 4000 wordt mede mogelijk gemaakt door Videoland.

Logo 2