Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Somertijd

Luister iedere werkdag van 16.00 tot 19.00 uur naar Somertijd!

Iedere middag tussen 16:00 en 19:00 uur is het lachen, gieren, brullen met Somertijd op Radio 10.

Rob van Someren wordt bijgestaan door zijn sidekick DJ Sven en ook Luuk van den Braak behoort nu tot het vaste team van Somertijd.

Rob loodst je iedere avond door de avondspits met de leukste moppen en limericks. Dagelijks zullen ‘Waar Gaat Het Eigenlijk Over’ of ‘Wat Ruist Er Door Het Struikgewas’ als rode draad door Somertijd lopen.

De ‘Twitter-hit’ wordt de vaste ‘brain-teaser’ voor cryptofielen en natuurlijk zal er weer een plaat door de ether schallen die je, door vaak hele goede redenen, nooit meer op de radio hoort. De plaat met de meeste stemmen komt in de Hall of Shame.

Linke Luuk heeft iedere dag een sociale Link voor je met iets opvallends op het web wat je gezien moet hebben. Volg Radio 10 op Facebook en mis het niet.

Iedere vrijdag zal Frank Paardekoper, alias Dingetje, aansluiten om met zijn vaste ‘alter-ego’s Pater Piemelot, Tanaka Wasabi, Fritz Stau, Jaap Kat, Aart Appel, Eucalypta en Marijke Snelwegen het file-leed wat op te leuken.

Somertijd won op 14 november 2013 De Gouden RadioRing, de prijs voor het beste radioprogramma. Ook in 2014 viel Rob weer in de prijzen. Hij werd verkozen tot beste radioman en ontving de Zilveren RadioSter.

Somertijd app
Je hoeft niks meer te missen van Somertijd dankzij de Somertijd app. Download de app voor Android nu in de Google Play Store en de iTunes Store.

Somertijd podcast
Heb je de moppen, limericks en narigheid gemist? Niet getreurd! Luister de highlights terug als podcast. Klik hier om de podcasts te beluisteren!