Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Sven’s Classix

Luister elke zaterdagavond van 19.00 tot 22.00 uur naar Sven's Classix

In Sven’s Classix hoor je alleen maar de lekkerste dance-platen ooit gemaakt! Dit kunnen platen zijn uit de 80’s, 90’s en 00’s maar zeker ook platen van nu. Eén ding is zeker: van 19:00 tot 22:00 uur is de muziekmix met DJ Sven perfect voor je zaterdagavond!

Sven’s Lange
Elke zaterdag hoor je de Sven’s Lange. Dat is een 12″ versie van een 80’s Dance Classic die je niet zo vaak meer op de radio hoort. Wil jij een classic aanvragen? Stuur dan even een berichtje via onze app, sms naar 1010 (€ 0,40 per ontvangen bericht) of vraag een nummertje aan via onderstaand formulier.

APK Mix
Elk weekend wordt er ook een ‘APK mix’ gemaakt door Marc Hartman. Een oude dance-plaat wordt weer in een nieuw jasje gestoken. De remix zorgt ervoor dat de plaat zeker weer een jaartje mee kan en zogenaamd ‘APK-gekeurd is’.

In The Mix met Ben Liebrand
Elke zaterdag hoor je tijdens Sven’s Classix tussen 20.30 en 21.00 uur In The Mix, een half uur durende mix van gave dance- en soul classics, gemixt door niemand minder dan Mastermixer Ben Liebrand!

Party agenda
Natuurlijk praat Sven je ook iedere zaterdagavond bij over de leukste 80’s en 90’s feestjes én waar je Sven en de andere DJ’s van Radio 10 kunt vinden.

Luister elke zaterdagavond van 19:00 tot 22:00 uur naar Sven’s Classix op Radio 10. Volg Sven ook op Facebook en Twitter! Heb je een vraag voor Sven? Stuur ‘m een gratis appje met de Radio 10 app die je hier kunt downloaden.

Sven’s Lange

remember
i accept