Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

De grootste hits allertijden

Terug in the ether!

Radio 10 is te beluisteren via de kabel, via FM, satelliet en internet. Wil je weten op waar Radio 10 te ontvangen is? Vul dan hieronder je woonplaats in. Check je dan hieronder jouw frequentie!
Naast de gewone, analoge kabelfrequenties bieden diverse providers tegenwoordig ook digitale televisie en radio aan via de kabel, de ether of via glasvezelnetwerken. Misschien luister jij wel op een van die nieuwe manieren naar radio. De frequentie waarop Radio 10 bij jou te horen is, verschilt per provider (kabelmaatschappij).

 

Radio 10 op je smartphone!

In het bezit van een smartphone? Dan heb jij de mogelijkheid om altijd, waar en wanneer je maar wilt, naar Radio 10 te luisteren. Het enige wat je hoeft te doen is de Radio 10 app downloaden. Dat kan snel, is simpel en helemaal gratis! HIER kun je ‘m downloaden voor Android en HIER in iTunes. Met deze app luister je ook naar andere online radiostations van Radio 10:

  • Radio 10 – Top 4000
  • Radio 10 – Disco Classics
  • Radio 10 – 60′s & 70′s Hits
  • Radio 10 – 80′s Hits
  • Radio 10 – 90′s Hits

 

Radio 10 op DAB+

Radio 10 zendt ook uit via DAB+ (gratis beschikbare radio van hoge kwaliteit). Om DAB+ te kunnen ontvangen heb een radio nodig die dit digitale kanaal kan ontvangen.