Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Vakantietijd Shownieuws

Over Britney Spears, HBO en Katy Perry!

Silvan Stoet houdt je tijdens ‘Vakantietijd’, tussen 16.00 en 19.00 uur op Radio 10, op de hoogte van het laatste shownieuws!

Concert Britney onderbroken
Een optreden van Britney Spears in Las Vegas is ruw onderbroken door een man die ineens het podium op stormde. Terwijl Britney nog aan het publiek vroeg “Heeft iedereen een leuke avond?”, werd achter haar de man overmeesterd. Toch werd het optreden tijdelijk onderbroken, totdat alles weer onder controle was.

HBO betaalt tonnen
De televisiezender HBO heeft aan de hackers die vorige week materiaal op internet plaatsten ruim 200.000 euro geboden om het niet te doen. Dat blijkt uit een onderschepte e-mail. Kennelijk was dit bedrag niet hoog genoeg want de hackers lekte toch afleveringen op internet van onder andere ‘Game Of Thrones’.

Katy Perry blij met nieuwe kapsel
Je zou zangeres Katy Perry zo op straat voorbij kunnen lopen, want ze heeft ineens een heel kort kapsel. Ze zegt: “Deze nieuwe look voelt voor mij alsof ik politiek, mentaal, spiritueel en sexueel bevrijd ben!” Wij bij Radio 10 moeten d’r wat aan wennen, maar Katy is er blij mee!

Comments are closed.