Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Vakantietijd Shownieuws

Over P!nk, Brangelina en Madonna

Silvan Stoet houdt je tijdens ‘Vakantietijd’, tussen 16.00 en 19.00 uur op Radio 10, op de hoogte van het laatste shownieuws!

Nieuw album P!nk op komst
Je hebt er even op moeten wachten, maar P!nk komt met een nieuw album. Het komt uit op 13 oktober en gaat ‘Beautiful Trauma’ heten. Gezellig zo vlak voor de kerstdagen! De hoesfoto van het album heeft ze al laten zien op Instagram. Tijdje geleden zat P!nk uren vast in een lift, maar of daar haar album titel ‘Beautiful Trauma’ vandaan komt wil ze niet zeggen.

Brad en Angelina nog samen?
Ken je die mop van die twee wereldsterren die gaan scheiden? Die scheiding gaat niet door. Angelina Jolie en Brad Pitt gingen in 2016 uit elkaar, de scheidingspapieren lagen al klaar. Maar die documenten zijn nooit door beide ondertekend. Sterker nog Brad Pitt doet er momenteel alles aan om z’n grote liefde weer terug te winnen. Vrienden van het stel vermoeden dat alles tussen die twee weer goed komt.

Madonna is te veeleisend
“Madonna is veel te veeleisend!” Dat zegt haar voormalig personal trainer Tracy Anderson. Zij trainde Madonna tussen 2006 en 2009, maar Tracy kon het niet meer aan. “Madonna kan echt alles eisen, maar dat ging ten koste van mijn privéleven. Ik miste bijvoorbeeld een saxofoonconcert van mijn jongste kind, omdat ik in een training zat met de zangeres. Daar heb ik behoorlijk veel spijt van,” aldus Anderson.

Comments are closed.