Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Vakantietijd Shownieuws

Over Seal, Luis Fonsi en Ed Sheeran!

Silvan Stoet houdt je tijdens ‘Vakantietijd’, tussen 16.00 en 19.00 uur op Radio 10, op de hoogte van het laatste shownieuws!

Heidi Klum en Seal weer samen
Heidi Klum en Seal zijn weer samen! Niet als koppel, maar als collega’s. Seal was gister gast-jurylid bij America’s Got Talent. Zijn ex Heidi zit daar vast in de jury. De twee gingen na een huwelijk van 7 jaar in 2012 uit elkaar. Ondanks de twee niet meer samen leven, gaan ze goed met elkaar om, ook om het voor hun kids makkelijk te houden.

Luis Fonsi wilde Bieber niet
Luis Fonsi heeft een zomerhit te pakken met zijn ‘Despacito’. Mede dankzij Justin Bieber is het een wereldhit geworden, maar Fonsi verklapt nu dat ie het nummer liever had opgenomen met Jay-Z of met zanger Drake! “Omdat het niet lukte om met 1 van de 2 in contact te komen, kozen we voor Justin Bieber,” zegt Fonsi. Of Bieber blij is met deze uitspraak, moet nog blijken.

Ed Sheeran geeft concerten voor Amnesty International
Ed Sheeran gaat volgende maand een aantal concerten geven voor Amnesty International. Vandaag maakt hij bekend dat hij daarbij hulp krijgt van onder anderen zanger Hozier en Moby! op 20 september vinden er wereldwijd duizenden festivals plaats om geld in te zamelen voor dit goede doel. In totaal doen er ruim 1000 artiesten belangeloos mee.

Comments are closed.