Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Vakantietijd Shownieuws

Over Kylie, Sinéad O’Connor en Jackie Chan!

Silvan Stoet houdt je tijdens ‘Vakantietijd’, tussen 16.00 en 19.00 uur op Radio 10, op de hoogte van het laatste shownieuws!

Kylie Minogue werkt aan nieuw album
Kylie Minogue komt weer met een nieuw album! Om haar sound helemaal 2017 te maken werkt ze samen met verschillende club dj’s. Je kunt er dus vanuit gaan dat het een dansbaar album gaat worden. Het is alweer 3 jaar geleden dat Kylie met nieuw werk van zich liet horen. Wanneer dit album klaar is, durft ze nog niet te zeggen.

Sinéad O’Connor moederziel alleen
Sinéad O’Connor heeft een video online gezet waarin ze zegt ‘suïcidaal’ te zijn. Op dit moment leeft ze in een motel ergens in New Jersey. Ze zegt in de video: “Ik zit hier helemaal alleen, er is verder helemaal niemand meer in m’n leven behalve dan m’n huisarts en m’n psychiater. Dat zijn de liefste mensen op aarde… zij zijn de enige reden dat ik nog in leven ben.” De zangeres zegt dat ze door al haar vrienden en familie in de steek gelaten is.

Jackie Chan neemt nieuwe vechtfilm op
Acteur Jackie Chan is bezig met de opnames van z’n nieuwe vechtfilm. Je kent hem o.a. van de film ‘Rush Hour’ en ‘Shanghai Knights’. De meeste stunt voert Jackie Chan zelf uit. Hij vindt dat ie dat verplicht is aan z’n fans. Maar de ooit zo soepele kung-fu tijger is ondertussen 63 jaar en dat begint ie aan z’n lichaam te voelen. Aan stoppen denkt ie voorlopig nog niet. “Genoeg boeven te vangen!” Aldus Chan.

Comments are closed.