Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Vakantietijd Shownieuws

Over David Hasselhoff, Daniel Craig en de Stones!

Silvan Stoet houdt je tijdens ‘Vakantietijd’, tussen 16.00 en 19.00 uur op Radio 10, op de hoogte van het laatste shownieuws!

Nieuwe ‘Knight Rider’-film op komst
Acteur David Hasselhoff, die je kent als Michael Knight van ‘Knight Rider’, is in gesprek over een nieuwe ‘Knight Rider’-film! Als de plannen uitgevoerd worden wil David wel dat er minder humor in de film zit en meer drama. Het moet allemaal geen lachertje worden. “Een pratende auto is helemaal van nu en de techniek heeft ons allang ingehaald,” aldus Hasselhoff.

Daniel Craig tekent bij
Acteur Daniel Craig, die de laatste jaren de rol van James Bond speelt, tekent bij! Hij is door een producer van de film overgehaald om in elk geval voor de komende 2 Bond-films z’n kogelvrije smoking uit de kast te halen. Het script ligt al te wachten en zal in november 2019 in de bios te zien moeten zijn. Daarvoor zou de acteur zo’n 150 miljoen dollar ontvangen.

Paniek bij Rolling Stones
Er was even paniek bij de Rolling Stones. Er werd bij gitarist Ron Wood 3 maanden geleden longkanker geconstateerd. Het werd ontdekt tijdens een routine onderzoek. Dit nieuws kwam voor Wood niet als een verrassing. “Ik had al sinds 2002 geen longonderzoek meer gehad, dus de kans zat erin,” zegt de gitarist. Na een geslaagde operatie is hij nu weer genezen verklaart, want er waren verder geen uitzaaiingen. Hij is gestopt met roken.

Comments are closed.