Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Een biertje speciaal voor onder de douche

De Zweden weten er wel raad mee

Na het sporten of aan het einde van een lange werkdag of werkweek, je drinkt weleens een biertje onder de douche. De Zweedse bierbrouwer PangPang is hierop ingesprongen en heeft een speciaal biertje ontwikkeld die je prima onder de douche kunt drinken. Niet meer een grote goudgele jongen die warmt wordt, nee een kleine variant om even snel te drinken.

Shower Beer
‘Een klein biertje van 18 cl die je in drie slokken leeg hebt, ideaal voor onder de douche’, zo laat PangPang weten. ‘Wij vonden het idee om een nieuw biertje te ontwikkelen sowieso een uitdaging, maar stel je voor dat je voor het uitgaan alvast een klein borreltje wilt drinken terwijl je aan het douchen bent. Daarvoor is Shower Beer dus ideaal!’

Geen warm biertje meer
Bij een normaal flesje bier onder de douche, bestaat de kans natuurlijk dat deze snel opwarmt, of dat het biertje nog niet leeg is als je klaar bent. Omdat het flesje kleiner is, blijft deze in verhouding langer koud, en geniet je langer van een koud biertje onder een warme douche. Wellicht is het iets voor jou?

Reageer

You must be logged in to post a comment.