Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Appie Deze Al?

Met deze week de apps: Riff, Spylight en Moet Ik Rennen!

In de wekelijkse rubriek Appie Deze Al bij Tim In de Morgen, houdt Tim je elke dinsdag op de hoogte van de leukste snufjes in app-land. Er zijn ontzettend veel toffe apps voor de Android en iPhone maar welke blinken er nou écht tussenuit en moet je echt gedownload hebben? Samen met Arnoud Wokke, redacteur bij Tweakers, helpen we je wegwijs maken in Appie-land. Met deze week de apps Riff, Spylight en Moet Ik Rennen.

Riff
Riff is een app van Facebook waarmee je samen met je vrienden video’s kunt maken. Als je tegelijk filmt maakt de app er uiteindelijk een video van zodat jij niet hoeft te editten. Het gaat allemaal automatisch en als eindresultaat krijg je een prachtige video dankzij de regisseur Riff. De app is vooralsnog alleen te downloaden voor Android.

Spylight
Als jij weer eens je favoriete serie aan het kijken bent kun je de app Spylight aanzetten. Deze app weet precies welke kleren er door de acteurs worden gedragen in de serie. Als je dus bijvoorbeeld House of Cards aan het kijken bent kun je precies zien wat Frank Underwood aan heeft en waar het te koop is. Helaas linkt de app door naar Amerikaanse webshops en kun je dus niet alles in Nederland bestellen. De app is hier te downloaden in de App Store.

Moet Ik Rennen
Elke ochtend weer moeten veel mensen weer rennen om zijn of haar bus te halen. Met de app ‘Moet Ik Rennen’ kun je precies zien, zoals de naam al zegt, of je moet rennen ja of nee. De app haalt je locatie op en kijkt welk station je moet hebben en ziet precies of je een sprintje moet trekken of nog rustig kan wandelen naar je halte. De app is te downloaden voor Android en iOS.

Reageer

You must be logged in to post a comment.