Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Meer muziekkanalen

Voor elk moment van de dag de beste muziekmix!

r10Radio 10
Radio 10 is het station met De Grootste Hits Aller Tijden. Altijd herkenbaar, altijd mee te zingen. Door op de button hiernaast te klikken, kun je direct naar Radio 10 luisteren! Online heeft Radio 10 verschillende themakanalen zodat je op elk moment van de dag kunt luisteren!

Radio 10 – 60’s & 70’s Hits6070
Op Radio 10 60’s & 70’s Hits hoor je de hele dag je favoriete muziek uit de jaren 60 en 70 van onder andere Bee Gees – Night Fever, Fleetwood Mac – Go Your Own Way en Beatles – Hey Jude. Het station neemt je terug naar de tijd van de hippies, Woodstock en grote bands zoals Abba en Queen.

Radio 10 – #1 Hits#1Hits
Op Radio 10 #1 Hits hoor je 24/7 de beste nummer 1 hits aller tijden. Van ‘I Gotta Feeling’ van Black Eyes Peas tot ‘Losing My Religion’ van R.E.M. en van ‘The Power’ van Snap tot ‘Hello’ van Adele. Ook kan je genieten van de #1 Hits van de Beatles of Queen. Radio 10 #1 Hits is de perfecte muziekmix!

ZomerRadio 10 – Zomer Hits
Op ‘Radio 10 Zomer Hits’ hoor je de hele dag je favoriete zomerhits van onder andere ‘Lambada’ van Kaoma, en ‘Club Tropicana’ van Wham!. Het station neemt je mee naar de tijd van zon, zee en strand. Het station is te beluisteren via de website van Radio 10, de  app en verschillende radioportals.

Radio 10 – 80’s Hits80
Op Radio 10 80’s Hits hoor je de hele dag je favoriete muziek uit de jaren 80 van onder andere ‘Take On Me’ van a-ha, ‘Like A Virgin’ van Madonna en ‘Billie Jean’ van Michael Jackson. Het station neemt je terug naar de tijd van wilde kapsels, New Wave en de eerste elektronische muziek. Druk op play en geniet!

Radio 10 – 90’s Hits90
Op Radio 10 90’s Hits hoor je de hele dag je favoriete muziek uit de jaren 90 van onder andere ‘One’ van U2, ‘Angels’ van Robbie Williams en ‘All That She Wants’ van Ace of base. Het station neemt je terug naar de tijd van de grunge muziek, boybands en de doorbraak van hiphop!

Radio 10 – Disco Classicsdisco
Op Radio 10 Disco Classics hoor je de hele dag je favoriete muziek uit de jaren 60 en 70 van onder andere ‘September’ van Earth Wind & Fire, ‘Happy’ van Pharrell en ‘I Will Survive’ van Gloria Gaynor. Het station neemt je mee naar de tijd van plateauzolen, kenmerkende danspasjes en glitterkleding.

Radio 10 – Love Songslove
Vooruitlopend op Valentijnsdag zijn hier de Mooiste Love Songs Aller Tijden te horen. Je hoort op dit station andere ‘Angels’ van Robbie Willams en ‘I Can’t Stop Loving You’ van Phil Collins, maar ook ‘Always’ van Bon Jovi en ‘All of Me’ van John Legend. Je komt gegarandeerd in een romantische stemming!

rockRadio 10 – Rock Hits
Op Radio 10 Rock Hits hoor je de grootste rock hits aller tijden. Van ‘Don’t Stop Me Now’ van Queen en ‘Ironic’ van Alanis Morissette tot ‘Speed Of Sound’ van Coldplay. Ook kan je genieten van de beste nummers van Maroon 5 of meerocken met klassiekers van U2!

guiltyRadio 10 – Guilty Pleasures
Met Radio 10 Guilty Pleasures kun je overal en op elk moment meezingen met nummers uit de Guilty Pleasure Top 110 en meer. Zo hoor je bijvoorbeeld Boney M., Vengaboys, maar ook de Backstreet Boys en 2 Unlimited. Met het Guilty Pleasures station is het gegarandeerd een feestje!

filmRadio 10 – Film Hits
Op Radio 10 Film Hits hoor je bijvoorbeeld de titelsong ‘Skyfall’ die Adele maakte voor de gelijknamige James Bondfilm. Maar bijvoorbeeld ook de klassieker ‘The Time of My Life’ van Bill Medley. Uiteraard hoor je ook hits als ‘Happy’ van Pharell Williams uit de film ‘Despicable Me 2’.