Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Ladies of Soul in de Ziggo Dome

De Ladies of Soul in de Ziggo Dome.

Wat een fantastische liveshows hebben de Ladies of Soul neergezet! In een volle bak hebben Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Glennis Grace, Edsilia Rombley en saxofoniste Candy Dulfer weer bewezen dat zij Soul ademen!

Soulhit na soulhit kwam voorbij… en de Ladies? Die lieten zien wat voor power zij in huis hebben! Liedjes van grootheden als Michael Jackson, Whitney Houston, Gladys Knight, Marvin Gay en Luther Vandross werden eervol gezongen… maar wel met pit! Niets is ze te zwaar…

De versterking van internationale ster Billy Ocean, inmiddels 66 en grijs, was een sterke zet! Het uitnodigen van deze internationale pop-soulzanger stond hoog op de wensenlijst van de dames. En wij begrijpen ook waarom…

Ook powervrouw Shirma Rouse met haar grootse stem droeg haar krachtige steentje bij in het decor van medleys! Al eerder stond zij op het podium met grootheden als waaronder met Chaka Khan en Michael Bolton.

Check de aftermovie!

2017
Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer staan in 2017 weer in de Amsterdamse Ziggo Dome. De Ladies of Soul zullen op 11 februari de vierde editie van hun show verzorgen. Radio 10 is uiteraard weer bij als mediapartner van dit spektakel. Houd de website in de gaten voor nieuwe kaartacties.

De officiële kaartverkoop is al van start gegaan!