Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Robert Feller

Robert’s 'radioroots' zijn diepgeworteld, want al tijdens zijn studie Journalistiek in Zwolle begint, de in 1975 geboren, Prince-liefhebber met het maken van radio! Hij begon in 1992 als redacteur/verslaggever bij de landelijke radio, Club Veronica, en drie jaar later werd hij presentator/dj bij het net opgerichte radiostation Kink FM. Daarna volgden nog onder andere Veronica FM, Yorin FM, Noordzee FM, RTL FM, 100%NL en uiteindelijk Radio 10!

Voice-Over
Als je denkt dat je de stem van Robert Feller ook ergens anders van herkent dan van de radio, dat klopt! Hij was jarenlang de voice-over van programma’s als RTL Travel en Schiphol Airport. Tegenwoordig is zijn stem te horen op SBS 6 als onder andere één van de voice-overs van Hart van Nederland en uiteraard op Radio 10.

Tweets op 10, de Grootste Hits en Filmpje Gemist
Iedere werkdag van 13:00 tot 16:00 uur sleept Robert je de middag door met onder andere de Tweets op 10, de Grootste Hit (waarbij je met muziek inhaakt op een gebeurtenis) en natuurlijk het toffe Filmpje Gemist met elke dag een ‘viral’ video op het web die je dag net even iets leuker maakt.
Robert Feller hoor je iedere maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur.

Robert zit ook op Twitter. Volg 'm hier.

Heb je een vraag voor Robert? Stuur 'm een gratis appje met de Radio 10 app!