Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Edwin Ouwehand

Als voice-over is Edwin vast een stem die je wel herkent! Hij is namelijk al meer dan 11 jaar stationvoice van RTL4 en daarmee onder andere het bekende stemgeluid achter een tekst als ‘Wat vooraf ging in Goede Tijden, Slechte Tijden’.

Dagelijks hoor je hem bij RTL4 niet alleen in de vele promo's, maar ook in de programma's zelf. Bijvoorbeeld in 'Chantal Blijft Slapen', 'Ontvoerd' en 'RTL Woonmagazine'.

Lekker sporten!
Naast voetballiefhebber is de 48-jarige inwoner van Amersfoort gek op hardlopen. Dat houdt ‘m jong en in vorm, want hij houdt ook van lekker eten! En Edwin is natuurlijk gek op radio maken! Hij luistert zelf ook graag, het liefst in de ochtend als hij wakker wordt.
Op Radio 10 hoor je Edwin van maandag tot en met vrijdag tussen 19:00 en 21:00 uur.

Herken de hit en 80's @ 8
In het programma van Edwin Ouwehand kun je van maandag tot en met donderdag mooie prijzen winnen met Herken de Hit. Je hoort een bekende hit, maar dan in bijvoorbeeld een Caribische uitvoering. Herken jij de hit? Dan maak je kans op het Radio 10-prijzenpakket!

Ook hoor je om 20:00 uur de beste, lekkerste en soms wat vergeten hits uit de jaren ’80 in 80’s @ 8. Je kunt zelf je favoriete 80’s hit aanvragen via de app, sms of telefoon. Lekker het weekend in gaan? Iedere vrijdag is het ‘Feel Good Friday Night’ op Radio 10, met lekkere energieke muziek en een terugblik op de week.

Edwin hoor je iedere maandag tot en met vrijdag tussen 19:00 en 21:00 uur.
Edwin zit op Twitter! Volg 'm hier.
Heb je een vraag voor Edwin? Stuur 'm een gratis appje met de Radio 10 app!