Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Edwin Ouwehand

Als voice-over is Edwin vast wel een stem die je wel kent! Edwin is namelijk het bekende stemgeluid achter de bekende ‘Wat vooraf ging in Goede Tijden, Slechte Tijden’. Ook is hij te horen in The Voice of Holland, Chantal Blijft Slapen en veel meer. Maar eigenlijk is dat maar bijzaak, want Edwin leeft voor zijn hobby: voetbal! Elke zaterdag schittert hij langs het veld als coach van een voetbalelftal.

Radio
Naast voetballiefhebber is de 45-jarige inwoner van Amersfoort gek op hardlopen. Dat houdt ‘m jong en in vorm want hij is niet vies van snoepgoed. En Edwin is natuurlijk gek op radio maken! Hij luistert natuurlijk zelf ook graag naar de radio, het liefst in de ochtend als hij wakker wordt.

Op Radio 10 was Edwin lange tijd elke werkdag te horen van 16:00 tot 19:00 uur maar sinds begin dit jaar is de DJ een paar uurtjes verschoven. Tegenwoordig hoor je Edwin Ouwehand van maandag tot en met vrijdag tussen 19:00 en 21:00 uur.

Herken de Hit en 80’s @ 8
In het programma van Edwin Ouwehand kun je van maandag tot en met donderdag mooie prijzen winnen met Herken de Hit. Je hoort een bekende hit, maar dan in bijvoorbeeld een Caribische uitvoering. Herken jij de hit dan maak je kans op het Radio 10-prijzenpakket.

Ook hoor je om 20:00 uur de beste, lekkerste en soms wat vergeten hits uit de jaren ’80 in 80’s @ 8. Je kunt zelf je favoriete 80’s hit aanvragen via de app of sms. Lekker het weekend in gaan? Iedere vrijdag is het Feel Good Friday Night op Radio 10, met lekkere energieke muziek en een terugblik op de week.

Edwin hoor je iedere maandag tot en met vrijdag tussen 19:00 en 21:00 uur.

Edwin zit op Twitter! Volg 'm hier.

Heb je een vraag voor Edwin? Stuur 'm een gratis appje met de Radio 10 app!