Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Adverteren

Op Radio 10 zijn er tal van mogelijkheden voor het opzetten van mooie campagnes.

Ontdek Radio 10
Radio 10 is terug op FM en Nederlands snelst groeiende radiostation. Met de terugkeer op FM is Radio 10 vernieuwd en gerevitaliseerd. Radio 10 is overal te horen op FM, DAB+, online en via de Radio 10 app.

De Grootste Hits Aller Tijden
Op Radio 10 hoor je ‘De Grootste Hits Aller Tijden’. Zo hoor je de hits van Madonna, Michael Jackson en UB40. Maar ook van Pharrell, ABBA, Queen, Lionel Richie en meer. De feel good muziekmix van Radio 10 is onderscheidend en herkenbaar.

DJ’s
Radio 10 is het station van Lex Gaarthuis In de Morgen en Rob van Someren met Somertijd in de avond. Verder presenteren de DJ’s Dennis Verheugd, Robert Feller, Edwin Diergaarde, Edwin Ouwehand, René Verkerk, Lindo Duvall en Albert-Jan Sluis onze programma’s.

Doelgroep
Radio 10 richt zich op de doelgroep 20-49 jaar. Met fors groeiende marktaandelen is Radio 10 selectief in de doelgroep 20-49 jaar.

Events
Radio 10 is mediapartner van grote events als de Ladies of Soul en We All Love 80’s, 90’s en 00’s maar ook van de Hilversum City Run. Daarnaast is Radio 10 onder andere te vinden op het Bevrijdingsfestival in Wageningen en in Preston Palace met haar Drive In Show. Deze entertainmentshow is bijzonder geschikt voor openlucht evenementen, festivals, bedrijfsfeesten en discotheken.

Adverteren op Radio 10
Radio 10 biedt adverteerders vele mogelijkheden en denkt graag mee over creatieve en effectieve acties. Op zoek naar een effectieve spotcampagne of een extra creatief cross mediaal voorstel voor programma- of item sponsoring? Alles is mogelijk bij Radio 10!

Daarom adverteer je bij Radio 10:
• Het snelst groeiende radiostation van Nederland in afgelopen jaren
• Wekelijks ruim 1,4 miljoen verschillende luisteraars
• 6,2% marktaandeel bij 20-49 jaar en 6,6% bij Mannen 20-49 jaar
• Het station van Lex Gaarthuis in de ochtendspits en Rob van Someren in de avondspits
• Realiseer vandaag nog toegevoegd campagnebereik

 

buttons-v4btn_remiabtn_q4
buttons-ontdekdegroei-v2
btn_branded

 

Spot

Onze spotverkoop brengen wij onder bij het saleshuis OMS. Radioreclame zorgt voor meer verkopen, merkherkenning en traffic naar je website. Denk je ook aan adverteren via de radio? OMS luistert ook naar jou: naar jouw wensen en ideeën, om zo een optimale bijdrage te leveren aan je doelstellingen. Meer informatie over adverteren bij OMS of onze andere frisse ideeën over radioreclame? Bel 035-750 59 50 of mail naar sales@onemediasales.nl.
OMS_LOGO

Branded Content
Op zoek naar een tailor made campagne met persoonlijke begeleiding? Radio 10 heeft een speciaal sales team voor Branded Content. Zij denken graag mee voor een strategische samenwerking op Radio 10. Neem gerust contact op met één van de Branded Content Consultants voor meer informatie via www.talparadio.nl!