Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Win tickets voor Toto!

Concert op 17 maart 2018 in de Ziggo Dome

De legendarische rockband Toto komt volgend jaar voor een concert naar Nederland en jij maakt bij Radio 10 kans op de eerste tickets!

Op zaterdag 17 maart 2018 staat Toto in de Ziggo Dome in Amsterdam. De show is onderdeel van de 40 Trips Around The Sun World Tour die in teken staat van het veertigjarig jubileum van de band. Radio 10 is trotse partner van het concert en daarom maak jij deze week kans op tickets!

Hoe maak je kans?
Luister van maandag 19 tot en met vrijdag 23 juni elke ochtend tussen 06.00 en 10.00 uur extra goed naar Goeiemorgen Lex op Radio 10. Hoor je een nummer van Toto? Sms dan tickets naar 1010 (0,40 cent per ontvangen bericht) of stuur een gratis berichtje via de Radio 10 app!

Toto
Er zijn maar weinig muzikanten die zo sterk hun stempel op de popmuziek hebben gedrukt als de leden van Toto. Naast hun eigen bekroonde oeuvre zijn de leden individueel te horen op meer dan vijfduizend albums van verschillende artiesten met een totale albumverkoop van meer dan een half miljard albums en meer dan tweehonderd Grammy nominaties. Waaronder natuurlijk het best verkochte album aller tijden: Michael Jackson’s ‘Thriller’. Toto is ook nog steeds één van de bestverkopende toerende bands aller tijden.

Radio 10 presents: Toto – 40 Trips Around The Sun World Tour

  • Zaterdag 17 maart 2018
  • Ziggo Dome, Amsterdam
  • Meer informatie en de kaartverkoop: www.mojo.nl/toto

 

Lees de spelvoorwaarden.