Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Win tickets voor Phil Collins in Londen

En andere te gekke Phil Collins-prijzen!

Zeven jaar lang was het stil en nu keer hij nog één keer terug op het podium: Phil Collins! Deze zomer staat hij in Hyde Park in Londen met zijn Not Dead Yet Tour. En jij maakt kans op tickets bij Radio 10!

Hoe maak je kans?
Luister van zaterdag 18 tot en met vrijdag 24 maart extra goed naar Radio 10. Gedurende de dag hoor je het refrein van een bekende Phil Collins-hit dat in 3 stukken is geknipt. Denk jij de goede volgorde te weten? Sms deze volgorde dan naar 1010 (40 cent per ontvangen bericht) of gebruik de app van Radio 10.

Wat kun je winnen?
Kom je in de uitzending en weet je het juiste antwoord? Dan win je de Deluxe 3-cd editie van ‘The Singles’ van Phil Collins en zijn autobiografie ‘Not Dead Yet’.

Uit alle dagwinnaars wordt op vrijdag 24 maart een hoofdprijswinnaar getrokken die Phil Collins live kan zien met zijn Not Dead Yet-tour in Hyde Park in Londen, inclusief reis en verblijf!

Extra kans op Facebook
Like jij Radio 10 al op Facebook? Daar maak je gedurende de actieweek extra kans op de Deluxe 3-cd editie van ‘The Singles’ van Phil Collins en zijn autobiografie. Ga snel naar Facebook.com/radio10nl!

Lees de spelvoorwaarden.