Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Radiotalent gezocht!

Meld je aan voor de Talpa Radio Campus

Radio 10 is op zoek naar nieuw radiotalent. Wil jij ook meewerken aan de magie van onze zender? Meld je dan aan voor de Talpa Radio Campus!

Heb jij een enorme liefde voor muziek en een onuitputtelijke passie voor radio? Ben je nieuwsgierig naar alles wat met het radiovak te maken heeft, zoals produceren, jingles, nieuwslezen, presenteren, visual radio, social media en regisseren? Breng je iedere minuut van je vrije tijd het liefst in de studio door? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat biedt de Talpa Radio Campus?
Radio 10 biedt een allround radio opleiding en met intensieve begeleiding. Denk hierbij aan coaching, workshops en gastcolleges om alles uit jezelf te halen. Daarnaast een doorgroeimogelijkheid voor een eventuele carrière binnen Radio 10 én uiteraard een ervaring om nooit meer te vergeten!

Ben jij ons nieuwe radiotalent?
Zit jij bomvol inspiratie en creativiteit, weet je alles van muziek en de online- en digitale wereld, heb je social media skills en ben je bovenal een echte muziek- en radioliefhebber? Meld je dan nu aan voor de Talpa Radio Campus!

Comments are closed.