Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Ontdek de Top 4000

Luister vanaf maandag naar de Top 4000.

We weten het, het is een moeilijke vraag… Wat is nou je favoriete popklassieker aller tijden? Welk liedje doet écht wat met je?

Radio 10 en Drukzo presenteren van 30 november t/m 24 december de elfde editie van de Top 4000, een legendarische lijst met alleen de beste en mooiste hits ooit gemaakt. Afgelopen weken kon je je stem uitbrengen en dat is massaal gedaan! Met jouw stem maakte je kans op 4000 euro! Wie de gelukkig winnaar hiervan is? Liseth van der Weele uit Middelburg.

Top 4000
Inmiddels zijn alle stemmen geteld en is er een mooie lijst uitgerold. Wil je weten waar jouw favoriete platen zijn geëindigd? Check hieronder de lijst! De Top 10 houden we nog wel even geheim, die maken we in de laatste week bekend.

Button

Top 4000 Quiz
Tijdens de Top 4000 maak je ook kans op mooie prijzen tijdens onze Top 4000 Quiz. Vier keer per dag maak je kans op de Top 4000 CD met daarnaast bijvoorbeeld een Samsung Gear Fit, een stedentrip naar Londen of een Lavazza Modo Mio.

Aftrap
Vrijdagochtend 9 oktober om 07:00 uur gingen de stembussen open! Om iets na 07:00 uur had Humberto Tan de grote eer om als eerste BN’er bij Tim In De Morgen zijn stem uit te brengen.

Drukzo. Zonder moeite, zo geregeld!
Als kleine ondernemer is het belangrijk dat je opvalt bij jouw klant. Hoe je dat doet? Met het drukwerk van Drukzo natuurlijk! 50.000+ tevreden klanten gingen je voor en bestellen al hun drukwerk bij Drukzo. Je hebt de keuze uit duizenden gratis ontwerpen, zodat je geen dure designer hoeft in te schakelen. Zonder moeite, zo geregeld!

Kijk voor meer info op www.drukzo.nl!

dz3_slogan-large