Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Ontdek de Top 4000

Breng je stem uit en maak kans op 4000 euro!

We weten het, het is een moeilijke vraag… Wat is nou je favoriete popklassieker aller tijden? Welk liedje doet écht wat met je?

Radio 10 en Drukzo presenteren van 30 november t/m 24 december de elfde editie van de Top 4000, een legendarische lijst met alleen de beste en mooiste hits ooit gemaakt.

Afgelopen weken kon je je stem uitbrengen en dat is massaal gedaan! Met jouw stem maakte je kans op 4000 euro! Wie de gelukkig winnaar hiervan is? Liseth van der Weele uit Middelburg.

Aftrap
Vrijdagochtend 9 oktober om 07:00 uur gingen de stembussen open! Om iets na 07:00 uur had Humberto Tan de grote eer om als eerste BN’er bij Tim In De Morgen zijn stem uit te brengen.

Sfeerimpressie_Top4000_2

Ook Jeroen Latijnhouwers, Ferry Doedens, Airen Mylene, Guus Meeuwis, Xander de Buisonjé en Winston Gerschtanowitz hebben inmiddels gestemd voor de Top 4000.

Drukzo. Zonder moeite, zo geregeld!
Als kleine ondernemer is het belangrijk dat je opvalt bij jouw klant. Hoe je dat doet? Met het drukwerk van Drukzo natuurlijk! 50.000+ tevreden klanten gingen je voor en bestellen al hun drukwerk bij Drukzo. Je hebt de keuze uit duizenden gratis ontwerpen, zodat je geen dure designer hoeft in te schakelen. Zonder moeite, zo geregeld!

Kijk voor meer info op www.drukzo.nl!

dz3_slogan-large