Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

Ontdek de Top 4000

Luister naar de Grootste Hitlijst Aller TIjden!

We weten het, het is een moeilijke vraag… Wat is nou je favoriete popklassieker aller tijden? Welk liedje doet écht wat met je?

Radio 10 en Drukzo presenteren van t/m 24 december de elfde editie van de Top 4000, een legendarische lijst met alleen de beste en mooiste hits ooit gemaakt. Afgelopen weken kon je je stem uitbrengen en dat is massaal gedaan! Met jouw stem maakte je kans op 4000 euro! Wie de gelukkig winnaar hiervan is? Liseth van der Weele uit Middelburg.

De lijst
Inmiddels zijn alle stemmen geteld en is er een mooie lijst uitgerold. Wil je weten waar jouw favoriete platen zijn geëindigd? Check hieronder de lijst! De Top 10 houden we nog wel even geheim, die maken we in de laatste week bekend.

Button

Top 4000 Quiz
Tijdens de Top 4000 maak je ook kans op mooie prijzen tijdens onze Top 4000 Quiz. Vier keer per dag maak je kans op de Top 4000 CD met daarnaast bijvoorbeeld een Samsung Gear Fit, een stedentrip naar Londen of een Lavazza Modo Mio.

#TOP4000
Ook op social media leeft de Top 4000! De hele dag komen de leukste Tweets binnen van luisteraars. Wil jij ook je gevoel kwijt over de Top 4000 of gewoon een muzikale herinnering delen? Tweet dan mee via #top4000. Klik hier om naar onze Twitterpagina te gaan. Wie weet hoor je jouw tweet terug op de radio.

Aftrap
Maandagochtend om 07:00 uur gaf Tim Klijn in Tim In de Morgen ein-de-lijk het startsein voor de elfde editie van de Grootste Hitlijst Aller Tijden. Dat ging natuurlijk niet zonder bubbels en een knal…

Drukzo. Zonder moeite, zo geregeld!
Als kleine ondernemer is het belangrijk dat je opvalt bij jouw klant. Hoe je dat doet? Met het drukwerk van Drukzo natuurlijk! 50.000+ tevreden klanten gingen je voor en bestellen al hun drukwerk bij Drukzo. Je hebt de keuze uit duizenden gratis ontwerpen, zodat je geen dure designer hoeft in te schakelen. Zonder moeite, zo geregeld!

Kijk voor meer info op www.drukzo.nl!

dz3_slogan-large