Zoek frequenties

Luister ook naar:

Radio 10 op Facebook

De Somertijd Golfdagen

Schrijf je nu in!

Het zonnetje schijnt steeds vaker, dus het is weer tijd om je golfclubs op te poetsen, je caddie te regelen en je swing te oefenen! De Somertijd Golfdagen komen er weer aan!

Team Somertijd organiseert ook komende zomer weer de Somertijd Golfdagen. Dus heb je altijd al eens willen golfen met Rob van Someren of wil je met Team Somertijd een clinic doen? Schrijf je dan hieronder in!

Datum: zaterdag 15 juli
Locatie: Golfbaan Sluispolder, Alkmaar


Extra deelnemers (optioneel):


remember
i accept

Golfbaan Sluispolder
Achter de duinen, tussen Bergen en Alkmaar ligt de schitterende 18-holes baan. Een interessante baan, rijkelijk voorzien van bunkers en waterpartijen, die bij veel holes voor een extra handicap zorgen. Door de ligging van de baan, dicht bij de kust, is tevens de bijna altijd aanwezige wind een bepalende factor in het spel. Het samenspel van deze elementen zorgt ervoor dat de baan met haar ruime greens en brede fairways een uitdaging blijft voor de geoefende speler! Golfbaan Sluispolder bestaat uit een 27 holes golfbaan, restaurant ’t Sluisje, een golfshop & de golfschool. Kijk voor meer informatie op www.sluispolder.nl.

Agenda Somertijd Golfdagen
26 augustus: Prise D’eau Golf, Tilburg
30 september: Golfbaan Naarderbos, Naarden